Livrare gratuită în raza or. Chișinău
#SunaAcum 069351259
Garanție inclusă: 12 luni
Close
Despre BEBUMI
BEBUMI
Produse pentru creșterea bebelușului tău
Bebumi – experiențe unice alături de micuțul tău. Încă din primele clipe de viață și până la primii pași, Bebumi vrea sa fie prezent și să contribuie la creșterea bebelușului tău!

Oferim calitate, confort și prețuri care cu singuranță îți vor face din ochi. Produsele noastre sunt create și gândite pentru ca dezvoltarea copilului tău să fie cât mai armonioasă și sănătoasă. Atingerile, mângâierile, contactul vizual dintre copil și părinte este esențial. Astfel, prin caracteristicile sale, Bebumi contribuie substanțial la crearea unei relații unice. Prioritatea noastră este siguranța și bunăstarea micuțului tău!

Siguranță și confort
Toate produsele noastre sunt certificate din momentul proiectării și până la producția finită. Este o dovadă că cerințele de siguranță sunt respectate, iar securitatea copilului tău – garantată. Articolele BEBUMI sunt gândite să ofere confort bebelușilor și liniște părinților. Produsele sunt ergonomice, antialergice și create din materiale fine, iar practicabilitatea și accesibilitatea acestora sunt pe măsura așteptărilor!
Dacă vei deveni părinte sau ai deja un bebeluș, alege produsul tău BEBUMI!
Dacă ai întrebări, completează câmpurile de mai jos și noi vom reveni cu un răspuns.
Contacte

+373 69351259